All Inclusive

Köp All Inclusive och få alla våra kurser och en massa andra förmåner.

Läs mer

All inclusive innehåll

  • Alla våra online kurser
    Du får tillgång till alla våra online kurser på Aktie Akademi som har ett samlat värde på över 2300KR
  • Rabatt på våra fysiska kurser
    Du får 30% rabatt på alla våra fysiska kurser
  • Två timmars webinar i månaden
    Du får en inbjudan till vårt webinar som vi håller en gång i månaden där vi pratar om allt som rör börsen och lite till.
Allt detta får du för priset av: 1500:-

FAQ

vanliga frågor

När har ni webinar?

Webinaren hålls en gång i månaden. De brukar vara ungefär två timmar långa. Vi pratar om allt möjligt kring börsen under dessa webinar. Allt ifrån tekniska analyser till tips och tricks om trading i allmänhet. När ni har blivit medlemmar i All Inclusive så kommer ni få ett mail några dagar innan webinare hålls samt ett mail samma dag som det hålls så att ni inte ska missa det.

Hur får jag tillgång till kurserna?

När du köper denna kursen som heter "All Inclusive - Paket" så kommer alla andra kurser på hemsidan att "låsas upp" för Er på kontot.

När och vart har ni fysiska kurser?

Våra fysiska kurser hålls främst vid vårt kontor i centrala Göteborg. Men ibland har vi även kurser på andra orter. Ni kan se vilka kurser vi har planerat i framtiden på vår hemsida. Länk till de olika kurserna: https://www.strategiinvest.se/tjanster/kurser

Online Kurser

Kurser som ingår
Gratis

Omvärldsanalys Grundkurs

750
KR
Lanseras 

Lär grunderna i omvärldsanalys på ett enkelt och spännande sätt. Du kommer att kunna förstå olika begrepp som analytiker använder när de tolkar och beskriver konjunkturen.

Gratis

Hitta Kursvinnare Instruktionsfilmer

750
KR
Lanseras 

Vi går igenom programmet Hitta Kursvinnare. Det är ett suveränt program för aktieanalyser. Att läsa sig till informationen går ju, men det är både svårt och tidskrävande. Vi har därför samlat allt kring programmet i en online kurs i form av video. Detta gör det enkelt att följa med i programmet samt att du kan gå tillbaka om du har glömt något.

Gratis

Grundkurs Teknisk Analys

750
KR
Lanseras 

Teknisk Analys ger dig en karta att navigera efter. En karta som kommer att ge dig trygghet och säkerhet i dina beslut gällande dina placeringar. Det är inte svårt att köpa en aktie. Men när skall du sälja? Du kommer att kunna se trender, köpsignaler, säljsignaler och du kommer att lära dig att sälja i tid. Du kommer helt enkelt att stå på stabilare grund och göra färre misstag. I kursen ingår 3 månader gratis prenumeration på Aktiespararnas analysprogram Hitta Kursvinnare.

Köp All Inclusive idag!
Till Aktie Akademi