Om oss

Vi arbetar med finansiell rådgivning, som man gjorde förr.
Vi ger dig personlig service, erfarenhet, trygghet & ärlighet.

Läs mer

Om oss

Hur vi blev strategi invest

Strategi Invest startade upp 2015 med det gamla namnet Senior Rådgivarna. Efter att ha verkat inom bank & finansvärlden i mer än 30 år samt med erfarenhet från Sveriges största banker och försäkringsbolag så kom en unik möjlighet, att starta vår eget bolag inom finansiell rådgivning. Med vår långa erfarenhet av kundrelationer samt olika positioner på finansmarknaden kände vi att det var hög tid att prova vårt koncept  och vårt sätt att arbeta. Vi vet vikten av ärlighet, trygghet och erfarenhet. Som kund vill du ha tillgång till en personlig service där du som kund är i centrum och du vet att vi arbetar för dig.

Strategi Invest I Media

Om aktieakademi

aktieakademi

I början av 2019 så kom idén om aktieakademi. Med över 30 år i finansbranschen så har vi samlat på oss en hel del olika kunskaper. Dessa kunskaper kände vi att vi ville dela med oss så att alla ska ha möjligheten att göra bra affärer på börsen. Genom korta filmer så går vi igenom tydligt olika ämnen på börsen. Om man inte har tiden att lära sig att göra egna analyser på olika aktier så erbjuder vi våra egna tekniska analyser i utbildningssyfte.

Affärsidé

Strategi Invest erbjuder Dig en rådgivning som bygger på erfarenhet, förtroende och ärlighet. Vi hjälper dig med all form av kapitalplaceringar.
Vi erbjuder även utbildningar inom finansiell ekonomi via lärarledda kurser och onlinekurser. Vår ambition är att ge dig ett bättre erbjudande än det du har idag.  

Vårt engagemang

Vår ambition är att kunna avstå en del av det vi tjänar till de som behöver akut hjälp eller till organisationer som vi vet gör ett fantastiskt arbete i Sverige och runt om i världen.

Med hjälp av våra utbildningar och våra kunders generositet har vi kunnat göra skillnad.
Sedan starten 2015 har vi tillsammans skänkt över 50.000:- till olika projekt och hjälporganisationer.

Vårt engagemang:
Operation Smile
UNHCR
Barnhem i Tanzania
Barnhem i Ghana
Läkare utan gränser
Kvinna till Kvinna