Lär dig börsen
med oss

Med över 30 års erfarenhet i finansbranschen så ger vi dig all nödvändig information för
att kunna ge dig ut på börsmarknaden & handla.

Till Kurserna

Våra Kurser

Vad vill du lära dig idag?

Vi erbjuder online kurser där vi går igenom vad du behöver veta
för att bli framgångsrik på börsen.
När du trycker på "Till Kursen" kommer du till vår utbildningssida www.aktieakademi.com
Du behöver bara registrera dig och bestämma ditt eget unika lösenord för att kunna se filmerna.
Vissa utbildningar är gratis andra har ett pris. Du bestämmer vad du vill se.

Grundkurs Teknisk Analys

Teknisk Analys ger dig en karta att navigera efter. En karta som kommer att ge dig trygghet och säkerhet i dina beslut gällande dina placeringar. Det är inte svårt att köpa en aktie. Men när skall du sälja? Du kommer att kunna se trender, köpsignaler, säljsignaler och du kommer att lära dig att sälja i tid. Du kommer helt enkelt att stå på stabilare grund och göra färre misstag.

Till Kursen

Hitta Kursvinnare

Vi går igenom programmet Hitta Kursvinnare. Det är ett suveränt program för aktieanalyser. Att läsa sig till informationen går ju, men det är både svårt och tidskrävande. Vi har därför samlat allt kring programmet i en online kurs i form av video. Detta gör det enkelt att följa med i programmet samt att du kan gå tillbaka om du har glömt något.

Till Kursen

Optioner Grunder GRATIS

Du har säkert försäkrat ditt hem, din bil, dig själv. Inte så svårt eller hur? Skulle du vilja försäkra dina placeringar? Det är inte heller så svårt Lär dig grunderna om vad optioner kan användas till och lär dig hur du kan utnyttja optioner till att öka din avkastning på dina placeringar.

Till Kursen

Så Fungerar "Marknaden" GRATIS

"Marknaden" är ett samlingsnamn på flera olika marknader: Aktiemarknaden, Kreditmarknaden, Räntemarknaden & Valutamarknaden. Är du osäker på hur allt hänger ihop & hur "marknaden" fungerar kommer det att klarna efter att du genomfört denna kurs.

Till Kursen

Coronakollen GRATIS

Den här kostnadsfria minikursen inkluderar ett flertal filmer där jag går igenom den rådande ekonomiska situationen, både i Sverige och i omvärlden. Kursen syftar till att på kort, enkelt och koncist sätt förklara vad som händer i ekonomin och på börsen just nu. Kursen innehåller ett flertal korta filmer på max 6 minuter.

Till Kursen