Lär dig börsen
med oss

Med över 30 års erfarenhet i finansbranschen så ger vi dig all nödvändig information för
att kunna ge dig ut på börsmarknaden & handla.

Till Kurserna

Våra Kurser

Vad vill du lära dig idag?

Vi erbjuder online kurser där vi går igenom vad du behöver veta
för att bli framgångsrik på börsen.
När du trycker på "Till Kursen" kommer du till vår utbildningssida www.aktieakademi.com
Du behöver bara registrera dig och bestämma ditt eget unika lösenord för att kunna se filmerna.
Vissa utbildningar är gratis andra har ett pris. Du bestämmer vad du vill se.

Gratis

Omvärldsanalys Grundkurs

Lanseras 

Lär grunderna i omvärldsanalys på ett enkelt och spännande sätt. Du kommer att kunna förstå olika begrepp som analytiker använder när de tolkar och beskriver konjunkturen.

Gratis

Coronakollen

Lanseras 

Den här kostnadsfria minikursen inkluderar ett flertal filmer där jag går igenom den rådande ekonomiska situationen, både i Sverige och i omvärlden. Kursen syftar till att på kort, enkelt och koncist sätt förklara vad som händer i ekonomin och på börsen just nu. Kursen innehåller ett flertal korta filmer på max 6 minuter.

Gratis

Hitta Kursvinnare Instruktionsfilmer

Lanseras 

Vi går igenom programmet Hitta Kursvinnare. Det är ett suveränt program för aktieanalyser. Att läsa sig till informationen går ju, men det är både svårt och tidskrävande. Vi har därför samlat allt kring programmet i en online kurs i form av video. Detta gör det enkelt att följa med i programmet samt att du kan gå tillbaka om du har glömt något.

Gratis

Så Fungerar "Marknaden"

Lanseras 

"Marknaden" är ett samlingsnamn på flera olika marknader: Aktiemarknaden, Kreditmarknaden, Räntemarknaden & Valutamarknaden. Är du osäker på hur allt hänger ihop & hur "marknaden" fungerar kommer det att klarna efter att du genomfört denna kurs.

Gratis

Grundkurs Teknisk Analys

Lanseras 

Teknisk Analys ger dig en karta att navigera efter. En karta som kommer att ge dig trygghet och säkerhet i dina beslut gällande dina placeringar. Det är inte svårt att köpa en aktie. Men när skall du sälja? Du kommer att kunna se trender, köpsignaler, säljsignaler och du kommer att lära dig att sälja i tid. Du kommer helt enkelt att stå på stabilare grund och göra färre misstag. I kursen ingår 3 månader gratis prenumeration på Aktiespararnas analysprogram Hitta Kursvinnare.